30 Ağustos 2012 Perşembe

Kabile Olimpiyarları Oyunu






Küçük bir kabilede olimpiyatlara katılıyoruz





Kabile Olimpiyarları Oyunu



Dondurma Dükkanı 2 Oyunu






Yaz sıcaklarında en çok tüketilen ve bizlerden tarafından en çok sevilen nedir desek hemen dondurma deriz.Oyunumuzda nefis dondurmaların olduğu büfe işleteceğiz.Müşterilerimizin isteklerini hızlı bir şekilde yerine getireceğiz.Beceri Oyunları sitesi Game.Gen.TR iyi eğlenceler diler.





Dondurma Dükkanı 2 Oyunu



29 Ağustos 2012 Çarşamba

Dora Baştan Yarat Oyunu






En güzel Dora oyunları Game.Gen.TR ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor.Oyunumuzda Doramızı baştan yaratacağız.Oyunu Mouse ile oynuyoruz.Dora oyunlarının sitesi Game.Gen.TR iyi eğlenceler diler.





Dora Baştan Yarat Oyunu



27 Ağustos 2012 Pazartesi

Tatlı Bebeğim 3 Oyunu






En güzel beceri oyunlarını sizler için yayınlamaya devam ediyoruz.Oyunumuzun daha önce 2 bölümünü yayınlamıştır.Bu bölümde de yine görevlerimiz aynı.Bebeğimiz sağlıklı büyebilmesi için tüm ihtiyaçlarını sırası ile yapmamız gerekiyor.Beceri oyunları sevenlerin sitesi Game.Gen.TR iyi eğlenceler diler.





Tatlı Bebeğim 3 Oyunu



Boyama

Flash oyunların popüleritesinin attığı şu günlerde çocuklarımız bilgisayar başında saatlerce zaman geçiriyor ve oyun oynuyor. Çocuklarımızın yeteneklerini geliştirecek ve yaratıcılıklarını etkileyecek boyama oyunları sitesi olaran boyamaoyna.net'i tavsiye ediyoruz. En güzel boyama oyunlarının yer aldığı sitede Caillou Boyama, Pepee Boyama gibi bir çok güzel oyun sizleri bekliyor. Sizlerde çocuklarınızın gelişimine fayda sağlamak istiyorsanız siteyi mutlaka ziyaret etmelisiniz.

24 Ağustos 2012 Cuma

Ninja Oyunları

Oyunlar ve Oyunların Gelişimi
Bilgisayar oyunları ve oyun konsollarıyla tanışmam dokuz on yaşlarında oldu. İlk bilgisayar oyununu oynadığımdaki şaşkınlığım hala tazedir. Ailemle yaşadığımız şehrin merkezine alışverişe gitmiştik, internet kafeler henüz her yeri sarmadığından nadir birkaç noktada bulunuyorlardı. Çok uçuk fiyatlardaydı kişisel bilgisayarlar bu yüzden de her ailenin satın alması mümkün değildi. İlk oynadığım bilgisayar oyunu araba yarışıydı. Arabalar öyle gerçekçi ve renkler öyle ilgi çekiydi ki tam anlamıyla büyülenmiştim. Klavyenin yön tuşlarından kullanılacaktı araba ama nasıl? Bana öyle yapancıydı ki o dört yön tuşu. İnternet cafenin elemanı haliyle hiçbir şey bilmediğimden başımda durup oyunu açtı, yarışta takdir edersiniz ki hiçbir derece elde edemedim. Ama inanın hala ilk günkü gibi taze o dakikalar. Ailemle birlikte olduğum için çok uzun da sürmedi belki de bu yüzden hala tadı damağımda… Bildiğiniz üzere artık her yerde var internet kafe ve oyun salonları. Çocukluğum da iz bırakan başka bir oyun tipi de Ninja oyunları oldu.
Tabi ki felsefesi ya da kuruluş amacı beni ilgilendirmiyordu Ninjaların. Ama kıyafetleri kullandıkları kılıçlar, her yana tırmanmaları beni mest etti Ninja filmlerinden kaynaklı. O dönem bir çocuğun en büyük hayaliydi herhalde internet kafede ya da oyun salonunda çalışmak ve benim için bu hayal gerçek olmuştu. Kuzenim içinde bilgisayarlar oyun konsolları ve dolap atariler bulunduran bir iş kurdu yaşadığım yerde. Tahmin edersiniz ki beni de yanına yardımcı olarak aldı. En büyük hayalim gerçekleşmişti. Ufak tefek getir götür işlerinden vakit buldukça Ninja oyunlarına koşuyordum hemen.
O güzel günler çabuk geçti bilgisayar ve oyun konsolları her eve girdi artık. Ama bende değişmeyen bir şeyler var, Ninja tutkum devam ediyor. İnternet üzerinden Ninja oyunları oynuyorum hala. Size de bu oyunlardan oynayabileceğiniz harika bir site paylaşıyorum. Tıklayın. http://www.ninjaoyunlari.tv.tr

Zarif Kız Oyunu






Zarif Kız oyunu giydirme oyunudur.Oyuna başlamak için PLAY yazısına tıklıyoruz.Oyun MOUSE ile oynanıyor.Oyunda zarif ve kibar kızımızı giydirip DONE yazısına tıklıyoruz.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Zarif Kız Oyunu



23 Ağustos 2012 Perşembe

Köstebek Oyunu






Köstebek fare tehlikede ve onun sizin yardımınıza ihtiyacı var. Bir yanardağın içinde sıkışıp kalmış olan köstebeği lavlardan korumalısınız. Bunun içinde hızlı hareket etmeniz şart. Yön tuşlarını kullanarak hareket eden köstebek fareyi zıplatabilmek için Space tuşunu kullanacaksınız. Play butonuna basarak açılan oyunda hepinize iyi eğlenceler dileriz..





Köstebek Oyunu



22 Ağustos 2012 Çarşamba

Saç Modeli Oyunu






Saç modeli oyunumuzda güzeller güzeli kızımızın saç modelini ayarlamak size düşüyor. Onun saçlarının hakhüllerinden rengine kadar her her noktası ile ilgileneceksiniz. Oyun yüklendikten sonra play butonuna basıp oyuna başlayın. Oyunda saç modellerini değiştirmek için sol taraftaki paneli mouse yardımı ile kullanın. İyi eğlenceler dileriz..





Saç Modeli Oyunu



21 Ağustos 2012 Salı

F16 Savaşı Oyunu






F16 uçağı artık sizin kontrolünüzde. Onu düşmanlarınıza karşı kullanarak savaşta başarılı olmaya çalışacaksınız. Bunu yapabilmeniz içinde dikkatli ve hızlı olmanız yeterli olacak. f16 uçağının hareket ve ateş edebilmesi için mouse yardımı almalısınız. Saldıranlar bazen yerden bazende havadan olacaklar. Onları vurmak için iyi hizalama yapmanız gerekli. Play butonuna basarak açılan oyunda hepinize iyi eğlenceler dileriz..





F16 Savaşı Oyunu



18 Ağustos 2012 Cumartesi

itfaiye Oyunu






Üsteki çin yazısına tıkla. AMAÇ: Yangını söndür.. Farenle merdivenin yüksekliğini yerini ayarla sol tıkladığında da su fışkırtıyorsun. Yangından faydalanıp sogun yapan hırsıza da dikkat et. Bütün yangınları söndür.





itfaiye Oyunu



16 Ağustos 2012 Perşembe

Ekmekleri Yakala Oyunu






Game.Gen.Tr ekranlarında en eğlenceli ve güzel oyunları yayınlamaya devam ediyoruz.Oyunumuzda çatıda boğamız elindeki ekmekleri aşağıya atıyor ve bizde elimizdeki sepetle bu ekmekleri yakalamaya çalışacağız.Oyunu mouse ile oynuyoruz.Oyuncuların sitesi Game.Gen.TR iyi eğlenceler diler.





Ekmekleri Yakala Oyunu



14 Ağustos 2012 Salı

Tekli Uçak Savaşı Oyunu






Tekli uçak savası oyununda karsınıza bir rakip çıkıyor ve size ateş etmeye başlıyor. Oyunda onun ateşlerinden kaçarken ona ateş edip patlatmaya çalışıyorsunuz. Oyunda dikkatli olmak şart. Oyunda klavyedeki yön tuşları ile hareket ederken Space(boşluk) butonu ile oyunu başlatabilirsiniz. Oyun yüklendikten sonra Start(başla) butonuna basın ve oyunu başlatın. İyi eğlenceler dileriz...





Tekli Uçak Savaşı Oyunu



Balerin Giydir Oyunu






Balerin giydir oyununda çok eğleneceğinize eminiz. Oyunda balerini sahnede göz kamaştırıcı hale getirin. En güzel kıyafetlerle onu harika bir görünüme kavuşuturun. Oyun yüklendikten sonra kendiliğinden açılabilmektedir. Bu zevkli oyun mouse ile oynanmaktadır. İyi eğlenceler dileriz..





Balerin Giydir Oyunu



Power Puff Girls Oyunu






Power Puff Girls





Power Puff Girls Oyunu



8 Ağustos 2012 Çarşamba

Masal Kahramanları Oyunu






Masal Kahramanlarımızın hepsini yakından tanıyorsunuz.Hadi hep birlikte onları boyayalım istediğimiz şekilde.1.masal kahramanlarımızı boyadıktan sonra sağ köşede oktan ilerleyerek diğer masal kahramanlarımızı boyamaya devam ediyoruz.Oyun MOUSE ile oynanıyor.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Masal Kahramanları Oyunu



7 Ağustos 2012 Salı

Pandayı Besle Oyunu






Pandalarımız çok açıkmış ve şeker yemek istiyorlar.Bizlerde FARE yardımıyla iplerde asılı olan şekerlerin iplerini keserek pandalara ulaşmalarını sağlamak.Çocuk oyunları sitesi Game.Gen.TR iyi eğlenceler diler.





Pandayı Besle Oyunu



3 Ağustos 2012 Cuma

Sopalı Köpek Oyunu






Maskeler hariç diğer bütün cisimleri sopanla kaçırmadan vur. Toplam 3 hakkın var, eğer cisimleri kaçırırsan yada yanlışlıkla maskeye vurursan hak kaybedersin.





Sopalı Köpek Oyunu



2 Ağustos 2012 Perşembe

Şehir Trafiği Oyunu






Şehir trafiği görsel açıdan çok iyi bir araba oyunudur. Oyununa başlamak için"START" "SELECT LEVEL" "PLAY" butonlarına basın. Oyunda bölüm sonuna kadar ilerleyip level atlamaya çalışıyorsunuz. YÖN tuşları ile kullandığınız arabanın önüne çıkan engellere takılmadan ilerlemesini sağlamalısınız. Engellere takılmanız hızınızı yavaşlatacaktır. İyi bir sürücü olduğunuzu diğer bölümlere geçerek gösterebilirsiniz.





Şehir Trafiği Oyunu



1 Ağustos 2012 Çarşamba

Arı Maya Oyunu






Arı maya ile arıları renklerine göre peteklere yerleştiriniz.. Oyun bölüm bölüm zorlaşmaya başlayacaktır, siz oyun zorlaştıkça oyunu ilerletmeye çalışınız. Oyun yön tuşları ile oynanıyor.





Arı Maya Oyunu



Park Görevlisi Oyunu






START dedikten sonra açılan oyunda SARI geniş arabayı gösterilen yere park etmeniz gerekiyor. Ama arabanın direksiyon hakimiyeti zor ve yön vermek oldukça zor. Dikkatli olup etrafa çarpmadan arabayı size gösterilen yere park etmeye çalışın. İyi eğlenceler.





Park Görevlisi Oyunu



Dans Et Oyunu






Dans et oyununda müzikten dans hareketlerine kadar bütün ayrıntıları siz ayarlıyor ve karıncayı oynatıyorsunuz. Oyunda bunları yaparken melodiler arasındaki uyuma dikkat edin. Mouse yardımı her işlemi kolaylıkla yapabileceğinz oyunumuz yüklendikten sonra kendiliğinden açılabilen bir oyundur. Bu yüzden sizin hiç bir butona basmanız gerekmez. İyi eğlenceler dileriz..





Dans Et Oyunu