30 Haziran 2012 Cumartesi

Hayalet Araba






Bu oyundaki amacınız hayalet arabanızla engebeli yolda devrilmeden ilerlemek. Yolda dengenizi korumak çok önemli bu nedenle yolda sağ sol yön tuşlarını kullanmalısınız. Oyunda hızlanmak isterseniz ileri yön tuşuna, yavaşlamak isterseniz geri yön tuşunu kullanmalısınız. Oyun yüklendikten sonra Start(başla)tuşuna basmanız oyunu başlatacaktır. İyi eğlenceler dileriz...





Hayalet Araba



29 Haziran 2012 Cuma

Şirinler Hafıza Kartları






Sevimli mavi karakterler şimdi kartların arkasında onları bulmanızı bekliyorlar. Aynı karakterden bularak oyunda başarılı olmanız gerekli. bu zevkli oyunda kontrollerinizde basit oyunun işleyişide. Bu nedenle zorlanmayacaksınız. Oyun yüklendikten sonra Başla butonuna basın ve oyuna başlayın. Oyunda mouse yardımı ile kontrollerinizi sağlayın. İyi eğlenceler dileriz..





Şirinler Hafıza Kartları



28 Haziran 2012 Perşembe

Nişancı Kızlar






Nişancı kızlar canavarlara karşı ateş açıyor.PLAY yazısına tıklayarak oyuna başlıyoruz.58saniye süreniz var.Bu süre içerisinde önümüze gelen canavarlara ateş açıyoruz.Oyun MOUSE ile oynanıyor.
Kanal D Oyunları Başarılar Diler:)





Nişancı Kızlar



26 Haziran 2012 Salı

Winx Giysileri






Kızların beğenerek izlediği çizgi filmlerin başında yer alan winx giysileri oyununda sizlere winxin en sevilen karakteri Bloomu öne sunuyoruz. Amacınız bloomun kıyafetlerini seçerek daha güzel görünmesini sağlamaktır. Bunun içinde uyumlu kıyafetler ve saç renkleri kullanmalısınız. Sadece mouse yardımı ile oyunda Bloomu giydirebiliyorsunuz. Bu zevkli oyunda hepinize iyi eğlenceler dileriz..





Winx Giysileri



25 Haziran 2012 Pazartesi

Hemşire ile Bebek Bakımı






"Hemşire ile Bebek Bakımı" oyununda ilk önce size verilen bebekleri yataklarına yatırınız.Daha sonra bebekler istediklerini size belli ettiği zaman hemen bebekleri tutup ne istediyse onun yanına götürmelisiniz.Geç kalıp bebekleri kızdırıp,ağlatmadan bölümleri geçerseniz oyunda başarılı olabilirsiniz.Oyuna girmek için "Start" butonuna tıklamanız yeterlidir.İyi eğlenceler dileriz...





Hemşire ile Bebek Bakımı



22 Haziran 2012 Cuma

Zombi Korunması






Zombi korunması oyunu harika bir oyundur. Yapmanız gereken ise size saldırmaya gelen zombileri öldürmeye çalışmaktır. Kuş bakışıı bir görünümden göreceğiniz mekanda mouse yardımı ile zombileri öldürebilirken klavyede bulunan yön tuşlaır ilede hareket ediyorsunuz. Oyun yüklendikten sonra New Game butonuna basıp oyuna başlayabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz..





Zombi Korunması



Deniz Kızı Hikayesi






Deniz kızımızın hikayesi anlatan bu oyuna başlamak iççin NEW GAME yazısına tıklıyoruz.Sonra OK yazısına tıklayarak öncelikle 2 RESİM ARASINDAKİ FARKI BULMAYA ÇALIŞIYORUZ.Bulmaay zorlandığımız yerde HINT yazısına tıklayarak FARKIN OLDUĞU YERİ GÖRÜYORUZ ve tıklıyoruz.Daha sonra 2. bölüme geçip RESMİN KARELERİNİ DÖNDÜREREK DOĞRU RESMİ YAPIYORUZ.Doğru resmi bulmaay zorlandığımız yerde HINT yazısına tıklıyoruz ve doğru parçayı yapıyoruz.Daha sonra diğer bölüme geçerek yine 2 resim arasındaki 2 farkı bulup diğer bölüme geçiyoruz.Oyun MOUSE ile oynanıyor.





Deniz Kızı Hikayesi



19 Haziran 2012 Salı

Hayvan Çiftliği






Bu sevimli hayvanların bulunduğu çiftlik artık sizin çiftlliğiniz.Bakalım sevimli hayvanlarımıza güzel bakabilecek misiniz?ÇİFTLİKTEKİ SEVİMLİ HAYVANLARIMIZ İHTİYAÇLARINI İSTEDİKLERİNDE HEMEN O İHTİYACINI MOUSE ile  ALIP SEVİMLİ HAYVANIMIZA GÖTÜRÜYORUZ.Ayrıca SAKSIDAKİ ÇİÇEĞİMİZDE SULANMAK İSTEDİĞİ ZAMANI SÖYLÜYOR ve hemen suluyoruz.





Hayvan Çiftliği



Saklı Bahçe






Oyunumuzda SAĞ ALT KÖŞEDEKİ PEMBE BUTON içerisinde sizden hangi eşyayı bulmanız gerektiği gösteriliyor.Gösterilen eşyayı bulduğunuz takdirde MOUSE ile üzerine tıklıyorsunuz.





Saklı Bahçe



18 Haziran 2012 Pazartesi

Elektrik Devresi Kur






Elektrik devreleri bozuk olan bir evin elektriklerini geri getirmek için siz görevlendirilmişsiniz. Amacınız ise elektrik devrelerine aynı oranda elektrik vererek onların sağlıklı bir biçimde yanmalarını sağlamak. Mouse yardımı ile devreleri birbirine bağlarken Space butonu ile ise sadece elektirik akımını sağlayacaksınız. Play butonuna basarak açılan oyunda hepinize iyi eğlenceler dileriz..





Elektrik Devresi Kur



Online Satranç






Online satranç oyununda klasik satranç oyunlarından birini oynayacaksınız. Ama bu sefer online olarak. Karşınızda hiç tanımadığınız rakipleriniz bulunuyor. Onları Şah Mat ederek birinciliğe adım atın. Oyunda genellikle beyaz taşlar sizin oluyor. Taşlarınızı oynatmak için onları mouse yardımı ile tutup nereye koymak isterseniz oraya yerleştirin. İsminizi yazıp play butonuna basmanız durumunda ise oyun açılmış olacaktır. Hepinize iyi eğlenceler dileriz..





Online Satranç



17 Haziran 2012 Pazar

Düğüne Hazırlık






Onlar düğün hazırlıklarını tamamlamışlar.Sıra gelinlik ve damatllık seçmeye geldi ama karar veremiyorlar.Hadi bu düğünde bizimde yardımımız olsun:)
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Düğüne Hazırlık



16 Haziran 2012 Cumartesi

Piyano Çalma






Piyano çalma oyununda size bazı parçalar veriliyor ve onları çalmanız gerekli. Notalar klavyede bulunan harflere gizlenmişler. a,s,f,d,g,h ,j,k butonları ile notaları oluşturabilirsiniz. Oyunda notaları kaçırırsanız iyi bir performans sergileyemiyecek ve başarısız olacaksınız. Oyun yüklendikten sonra ilk olarak Skip daha sonrada Play butonuna basın. Bu sayede oyuna giriş yapmış olacaksınız. İyi eğlenceler dileriz..





Piyano Çalma



14 Haziran 2012 Perşembe

Bebek Mario






Bebek mario oyunumuza giriş yapabilmek için ^^PLAY^^ yazısına tıklayınız. Oyunumuzda mario ile engelleri aşarak bitiş noktasına ulaşmaya çalışacaksınız. Marioyu ilerletmek için klavyeden ok tuşlarını kullanacaksınız. Oyuncunuzu zıplatmak için ise S tuşunu kullanın. Altınların hepsini toplamaya çalışın çünkü puan aldığınız gibi size hakta verebilir. Canavarlardan uzak durun. Kolay Gelsin.





Bebek Mario



Gösterişli Pasta Yapımı






Gösterişli Pasta Yapımı oyunu beceri oyunudur.Oyun MOUSE ile oynanıyor.Oyunda birbirinden renkli pasta sülemeleriyle dilediğiniz pasta şeklini yapabilirsiniz.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Gösterişli Pasta Yapımı



13 Haziran 2012 Çarşamba

Robot Uçaklar






Robot uçaklar oyununda robotları kontrol edeceksınız ve onlara ateş eden uçakları patlatmaya çalışacaksınız. Oyunda onların ateşlerindende kaçmaya çalışmalısınız. Oyun yüklendikten sonra Play(Oyna) butonuna basın ve oyunu oynayın. Oyunda klavyedeki yön tuşları ile hareket edebilir V tuşu ile ateş edebilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz...





Robot Uçaklar



12 Haziran 2012 Salı

Çamaşır Asma






Annenizin çok işi var ve sizden çamaşırları asmanızı istedi. Sizde çamaşır asma oyununda görevleri yerine getirerek annenizi sevindirmelisiniz. Sepette bulunan çamaşırları mouse yardımıyla ipe asın ve kurumasını bekleyin. Çamaşırların kurumasını engelleyecek bulutlardan ve yağmurlardan şemsiye yardımı ile kurtulun.
Kuruyan çamaşırları yine mouse yardımı ile diğer çamaşır sepetine taşıyın. İyi Eğlenceler





Çamaşır Asma



11 Haziran 2012 Pazartesi

Kupa Yarışı






Araba konusunda ustalaşmış ve artık kupa yarışına girecek olan karakterimizin arabası artık sizin ellerinizde. Arabayı en iyi şekilde yönlendirerek onun kontrollerini sağlayacaksınız. Sizinle beraber yarışan 3 rakibiniz sizin birinci olmamanız için ellerinden geleni yapacaklar.Sizde onlara bu konuda yardımcı olun. Sadece yön tuşlarını kullanarak hakimiyetinizi sağlarken. çeşitli özellikleri kullanmak için space butonuna basmalısınız. Oyun Play butonuna basarak açılan oyunlarımızdan biridir. Hepinize iyi eğlenceler dileriz..





Kupa Yarışı



Kamyon Oyunları

Kamyon oyunları tam size göre haydi bakalım çocuklar sizi bu eğlencenin içinde görmek bizimde çok hoşumuza gidecek o halde hemen oynamaya başlayın ve sizi bu eğlencenin içinde görelim. Taş devri park oyunu araba oyunları arasında eğlenceli bir oyundur. Oyun içinde yemek yemek için lokantaya giden kişinin arabasını park etmek için verdiği telaşı göstermektedir.
Sizde oyun severler olarak arazi de kamyon park etme konusunda kişiye yardımcı olabilirsiniz. Bilgisayarınızın yön tuşu ile oyuna yön verebilirsiniz. Taş devri kamyon parkı oyununda sizde araba oyunu kategorisinde bulabilir ve oyunun içeriklerini görebilirsiniz. Arazide kamyon oyunu çok eğlenceli ve sevimli bir oyundur. Taş devri kamyon parkı oyununda park etmeyi öğrenecek ve park yerini siz belirleyeceksiniz.
 O halde arazide en güzel yeri siz kapın ve en güzel arazide siz de yerinizi alın haydi bakalım çocuklar sizleri bu oyunda görmek çok hoşunuza gittiğini görmek bizi de çok mutlu edecektir. Dolayısı ile kamyon ve tırları araziye doğru şekilde park ederek en kaliteli oyunlarla bir oyun çıkarmanızı bekliyoruz. Sizde bu oyunlarla çok eğlenecek ve çok mutlu olacaksınız.

10 Haziran 2012 Pazar

Balık Izgara






"Play" diyerek oyuna başlayınız. Oyunda soslu nefis balık ızgaralar hazırlıyoruz. Tüm işlemler için size bir işaretçi el yardımcı olacaktır. İşaretçiyi takip edip, güzel bir yemek hazırlayın. İyi eğlenceler dileriz.





Balık Izgara



Yıldız Bulmaca






Yıldız Bulmaca oyununda 15 TANE  PARLAYAN YILDIZI BULUP üzerlerine MOUSE ile tıklıyoruz.Oyuna başlarken PLAY GAME yazılarına tıklayıp oyuna başlıyoruz.





Yıldız Bulmaca



9 Haziran 2012 Cumartesi

Erzurum Kış Olimpiyatları






Kayak Giysisi Modası oyunu giydirme oyunudur.Oyuna başlamak için PLAY yazılarına tıklıyoruz.Oyun MOUSE ile oynanıyor.Oyunda birbirinden renkli kayak giysilerinden seçimlerimizi yapıyoruz ve SHOW yazısına tıklıyoruz.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Erzurum Kış Olimpiyatları



Ben10 Canavara Karşı






Oyuna PLAY yazısına tıklayarak başlıyoruz.YUKARI YÖN TUŞU ile Ben 10 un yönünü değiştiriyoruz.SPACE(boşluk)tuşu ile göldeki canavara ateş ediyoruz.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Ben10 Canavara Karşı



7 Haziran 2012 Perşembe

Yaza Merhaba






Yaz geldi çok yakın zamanda okullar tatil olacak ve hazırlıklar başladı. Her yaz farklı bir moda çıkıyor bu yaz da renkli kıyafetler moda. Yeni moda kıyafetleri görmek için bu oyunları oynamalısınız. Çok güzel bir oyun.
Kanal D Oyunları.Com iyi eğlenceler diler





Yaza Merhaba



6 Haziran 2012 Çarşamba

3D ATV






En güzel heyecan dolu oyunları karşınıza getirmeye devam ediyoruz. Bu sefer ki maceramıza atv motoru ile devam ediyoruz. Üç boyutlu atv motoru ile maceraya atılıyoruz. Oyuna başlamak için " START GAME " butonunu kullanın. Daha sonra oyun yüklendikten sonra yön tuşlarını kullanarak boşluklara düşmeden ilerleyeceksiniz. Oyun 10 bölümden oluşmaktadır. Her bölümde farklı bir macera seni bekliyor olacak. Kolay Gelsin.





3D ATV



Yaz Modası






Yaz mevsiminin en güzel kıyafetlerini kızımıza giydiriyoruz.Birbirinden güzel kıyafetler sizin seçimlerinizi bekliyor.Oyun MOUSE ile oynanıyor.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Yaz Modası