31 Mayıs 2012 Perşembe

Elektrik Defans






PLAY dedikten sonra açılan oyunda üzerinize gelen düşmanları elektrik saldırısı ile yok ederek alanınızı koruyun. Askerleri öldürerek leveli geçin ve diğer levellerde daha fazla asker ile savaşın! İyi eğlenceler





Elektrik Defans



30 Mayıs 2012 Çarşamba

Karavan Park Etme






Karavan park etme oyununda park oyunları kategorisinde bulunan güzel oyunlardan birini oynayacaksınız. Oyunu oynarken karavanın yönünü iyi belirleyin. Oyun play butonuna basarak açılacağı gibi sadece klavyedeki yön tuşları ve space butonuna basıp oyuna başlayın. Oyunda park yerine en iyi biçimde park etmeye çalışmalısınız. İyi eğlenceler dileriz..





Karavan Park Etme



29 Mayıs 2012 Salı

Yaş Pasta Tarifi






Yaş Pasta Tarifi oyunu yemek oyunudur.Oyuna başlamak için PLAY yazılarına tıklıyoruz.Oyun MOUSE ile oynanıyor.Oyunda ÜST TARAFTA sırasıyla size hangi malzemeler kullanılacağı gösteriliyor.Sizde tarife uygun pastanızı yapıyorsunuz ve daha sonra SAĞ ALT KÖŞEDEKİ NEXT yazısına tıklıyorsunuz ve diğer aşamaları yapıp SHOW yazısına tıklıyorsunuz.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Yaş Pasta Tarifi



28 Mayıs 2012 Pazartesi

Spa Masajı






Spa ve masaj salonu işletmek istermisiniz? bunu yaparken hiç zorlanmayacaksınız. Oyunda mouse yardımı ile gelen müşterilerin isteklerine göre onları yerleştireceksiniz, Spaya skacak ve hamama sokacaksınız. Oyun yüklendikten sonra Hemen başla butonuna basıp oyunu oynayabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz..





Spa Masajı



26 Mayıs 2012 Cumartesi

Gemi Kaçırma






Gemi kaçırma oyununda yapmanız gereken büyük gemiyi kaçırıp götürülmesi gereken yere götürmek olacaktır. Bunu yaparken diğer gemilere çarpmamanız gerekiyor. Oyun play butonuna basarak açılacaktır. Sizde klavyede bulunan yön tuşları ile kontrollerinizi sağlayın. İyi eğlenceler dileriz...





Gemi Kaçırma



Savaşçı Joe






Oyuna ENGLISH dil seçimini yaptıktan sonra eğer tek kişilik oynayacaksınız 1 PLAYER yazısına tıklıyorsunuz.Tek kişilik oynuyorsanız eğer YÖN TUŞLARI ile hareket ediyorsunuz.Önünüze gelen canavarları da SPACE(boşluk)tuşu ile vuruyorsunuz.İki kişilik oynamak isterseniz 2 PLAYER yazısına tıklıyorsunuz.2kişilik oyunda kullanacağınız tuşlar birinci  oyuncu YÖN TUŞLARI ile hareket ediyor ve L tuşu ile ateş ediyor.İkinci oyuncu da S-D-F-E tuşları ile hareket ediyor ve Q tuşu ile ateş ediyor.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Savaşçı  Joe



25 Mayıs 2012 Cuma

Uçak Savaşları






Uçak savaşları oyunu harika görselliğe sahip bir oyundur. Oyundaki amacınız ise size dogru gelen uçaklara ates ederek onları düşürmektir.Oyundaki hareketlerinizde harika C ve V tuşunu kullanarak kendi etrafınızda dönebiliyorsunuz. Mouse ile hareket edebilirsiniz ve ateş etmek içinde mousun sol tıkını kullanmalısınız. Oyun yüklendikten sonra Play(oyna) butonuna basın ve oyunu başlatın. İyi eğlenceler dileriz...





Uçak Savaşları



23 Mayıs 2012 Çarşamba

Büyük Kaçış






Odada kilitlisiniz.Odadan kaçmak için size lazım olan objeler var.Objeler odanın her bir köşesinde olabilir.Koltuğun minderlerin altında, kitapların altında, çöp kutusunun içinde,MOUSE ile her yere yakından bakmak için, bakmak istediğiniz yere tıklayın.2 tane YEŞİL PİL BİR KUMANDA BİR ANAHTAR bulmanız lazım.Daha sonra o pilleri kumandayı alıp içine pilleri yerleştirmeniz lazım.Bundan sonrasını oyuna girin ve siz çözün :)





Büyük Kaçış



Deniz Savaşçısı






Denizlerin Savaşçısı kızımızı okyanuslara açılması için kıyafetlerini seçip giydiriyoruz





Deniz Savaşçısı



Harf Saldırısı 2






Harf saldırısı oyununun ikinci versiyonu olan bu oyunda oynayacağınız platform birinci oyunla biraz farklı. Oyundaki amacınız, harfleri nişan alarak onları patlatmak. Bunu yapmak için ilk önce mouse ile harfi nişan alıyor daha sonra klavyedeki tuşlarla oyunda harfi patlatıyorsunuz. Oyun yüklendikten sonra New Game(yeni oyun) butonuna tıklayarak oyunu başlatıyorsunuz. İyi eğlenceler dileriz...





Harf Saldırısı 2



22 Mayıs 2012 Salı

Defans Savaşı






Defans oyunları hem zeka çalıştıran hemde straleji konusunda fikir sahibi olmanızı sağlayan oyunlardan biridir. Bu oyunumuzda ise yine defans oyunu oynayacaksınız ama bu sefer kullanacağınız yöntem farklı olacak. Kontollerinizi sağlarken mouse kullanacağını oyunumuz Play butonuna basarak açılacak. Bu eğlenceli savaş ve defans oyununda hepinize iyi eğlenceler dileriz..





Defans Savaşı



21 Mayıs 2012 Pazartesi

Hapis Firarı






Bu oyunda hapisten firar etmek için yapmanız gereken bazı görevler var. O görevleri yapıp hapisten kaçamaya çalışıyorsunuz. Oyunda mouse kullanarak firar edebilirsiniz. Oyun yüklendikten sonra Start(başla) butonuna tıklayın ve oyunu açın. İyi eğlenceler dileriz...





Hapis Firarı



Süper İtfaiyeci






Yangından kaçan insanlara yardım etmekle görevli olan itfaiyeciler kaçan insanları uçak ile topluyorlar. Her bölüm için toplamanız gereken insan sayısı var. Bunun yanı sıra sürenizde hızla ilerliyor. Bunun için insanları toplamakta acele edin. İnsanları toplamak için uçağınızı mouse yardımı ile hareket ettirin. Bunu yaparken insanlara tıklamayı da unutmamalısınız. Ekranın dışında kalan yerleri görmek için ise yön tuşlarını veya WASD tuş takımını kullanmanız gerekecek. Oyunda hızlı olup can kurtarıyorsunuz. Hepinize iyi eğlenceler dileriz..





Süper İtfaiyeci



20 Mayıs 2012 Pazar

Ufo Yakalama






Uzaylılara inanan ve bunu kanıtlamak isteyen adam elinize bir kamera tutuşturmuş ve bununla ufoları yakalamanızı istiyor. Sizde kameranızı çalıştıracak ve ufoları yakalamaya başlayacaksınız. Ne kadar alışık olmadığınız bir oyun olsada çok eğleneceğinize eminiz. Mouse yardımı alarak oynayacağınız oyun yüklendikten sonra Play butonuna basarak açılacaktır. İyi eğlenceler dileriz..





Ufo Yakalama



Uzaylı İstilası






Dünya uzaylı ve benzeri yaratıklarla istila edilmiş durumdadır. Siz ise gece karanlığında bir ormanda yürüyorsunuz.Karşınıza her türden yaratık gelebilir. Bu tehlikeleri atlatmak size kalmış.





Uzaylı İstilası



10 Mayıs 2012 Perşembe

Kamyoncu Park Yeri






Park yerine sürdüğü kamyonu ile gelen sürücü yoldan geçmekde zorlansada boş bulduğu yere park etme niyetinde ,yön tuşları ile oynayacağınız oyunda kamyoncuya yardım ederek park yapmasını sağlayın..





Kamyoncu Park Yeri



Mafya Aracı Parkı






Park yerine gelen mafyaların araçlarını onların isteği doğrultusunda işaretli yere park edin,yön tuşları ile yönlendireceğiniz oyunda www.arabayarislari.com.tr iyi eğlenceler diler..





Mafya Aracı Parkı



Doğru Yere Park






doğru yere park etmek için hazır mısınız? oyunu yön tuşları ile oynayın arabayı kullanıp doğru yere park edin ve oyunu tamamlayın. www.arabayarislari.com.tr başarılar diler.





Doğru Yere Park



Oyuncak Araba Parkı






oyuncak araba park sıkıntısı yaşıyor, oyunumuza katılın oyuncak araba ile eğlenceli bir park heyecanı yaşayıp oyunu tamamlayın. www.arabayarislari.com.tr en eğlenceli oyunlarına sizi de bekliyor.





Oyuncak Araba Parkı



Kız Arabası






kızlar arabayı nereye park edeceğini bilemiyor, oyunumuza katılın yön tuşları ile arabayı doğru yere park edip oyunu tamamlayın. www.arabayarislari.com.tr sevilen oyunlarına sizi de bekliyor.





Kız Arabası



Kral Park






Kral park alanına giren araç boş olan yere ulaşmaya çalışıyor,yön tuşları ile aracı bir yere çarpmadan park yerine ulaştırın ve oyunları kazanın..





Kral Park



Scoobydoo Park






scoobydoo ile park oyununa hazır mısınız? oyunu yön tuşları ile oynayın doğru haraketler ile yolu başarı ile tamamlayıp park edin. www.arabayarislari.com.tr en yeni oyunlarına sizi de bekliyor.





Scoobydoo Park



Benzinlik Otoparkı






Benzinliğe gelen araç yakıtını aldıktan sonra bir süreliğine park etmek istiyor,yön tuşları ile hiçbir yere zarar vermeden belirtilen yere park ederek oyunu tamamlayabilirsiniz..





Benzinlik Otoparkı



Zor Kamyon Parkı






Caddede ilerleyen kocaman kamyon kendine uygun park yeri bularak aracı park etmeye çalşıyor,yön tuşları ile diğer araçlara çarpmadan kısa sürede park işlemini tamamlayarak sürücüye yardımcı olun,www.arabayarislari.com.tr iyi eğlenceler diler..





Zor Kamyon Parkı



Limuzin Park Et






güzel bir limuzin ile park oyununa hazır mısınız? oyunu yön tuşları ile oynayın limuzine gösterilen yolu takip edip park edin. www.arabayarislari.com.tr başarılar diler.





Limuzin Park Et