4 Ekim 2012 Perşembe

Güzel Kızları Giydir Oyunu






Güzel Kızları Giydir oyununda iki güzel kızımızı en son moda elbiseleri giydirip onların güzelliklerine güzellik katacağız.Giydirme oyunlarının sitesi Game.Gen.TR iyi eğlenceler diker.





Güzel Kızları Giydir Oyunu



1 Ekim 2012 Pazartesi

Pizza Servisi Oyunu






Pizza servisi oyunu motor oyunları arasında yer alan en güzel oyunlarından biridir. Size verilecek olan karakterin motor hakimiyeti sizde. Onu park edilmesi gereken yere park edip hareket etmesini sağlıyorsunuz. Oyun Play butonuna basarak açılmaktadır. Oyundaki kontrolleriniz için klavetde bulunan yön tuşlarını ve Space butonunu kullanmanız yeterli olacaktır. İyi eğlenceler dileriz..





Pizza Servisi Oyunu



30 Eylül 2012 Pazar

Oyuncak Oyunu






Oyuncak fabrikasında işçi olarak çalışan sarışın bayan gelen müşterilerin isteklerine göre oyuncak yapmaya başlıyor. Ne kadar doğru oyuncak tasarlar ve müşterileri memnun ederseniz okadar fazla para ve puan kazanacaksınız. Oyuna başlarken Play butonuna basmanız oyunun açılmasını sağlar. Oyundaki oyuncakları yapabilmek içinse ekranın sap kısmında bulunan makinenin düğmelerini kullanın. Bunlar mouse yardımı ile çalışırlar. İyi eğlenceler dileriz..





Oyuncak Oyunu



27 Eylül 2012 Perşembe

Cesur Aslan Oyunu






Oyuna öncelikle zorluk derecelerinden EASY:KOLAY MEDIUM:ORTA HARD:ZOR birini seçiyoruz.Oyunda YÖN TUŞLARI ile hareket ediyoruz.SPACE(boşluk)tuşu ile aslanın timsahların üzerine atlayıp arkadaşını kurtarmasına yardımcı olmaya çalışıyoruz.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Cesur Aslan Oyunu



25 Eylül 2012 Salı

Ateş Söndür Oyunu






Yanan alevler ormanı yakmaya çalışıyorlar. Buna engel olmak zorundasınız. Size vereceğimiz su baloncuk makinesi ile ateşi söndürmelisiniz. Bunu yaparken de su baloncuklarının yön ve hız ayarlarını düzgün ayarlamalısınız. Mouse yardımı ile bu kontrolleri sağlayabileceksiniz. Oyun yüklendikten sonra Play game butonuna basıp oyunumuza giriş yapabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz..





Ateş Söndür Oyunu



24 Eylül 2012 Pazartesi

Yıldızlardan Kaç Oyunu






Baslamak icin PLAY tikla, bekle, ve yine PLAY tikla AMAC: Yildizlardan kacabildigin kadar kac . Yildizin ile kacarken sakin olman gerekiyor. Panik yapip hizlanirsan kontrolu kayip edersin ve ister istemez yildizlardan birisine carparsin.. replay? ile tekrar oyna.





Yıldızlardan Kaç Oyunu



Ahırda Öpme Oyunu






Ahırd öpme oyununda yapmanız gereken amacınız sevimsiz ahır sahibi sizi görmeden oyunda başarı sağlamaktır. Genç aşıklar birbirlerini öpmek için mouse kullanmanızı istiyorlar. Oyun yüklendikten sonra ise Start(başla) butonuna basıp oyunu başlaatabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz..





Ahırda Öpme Oyunu



23 Eylül 2012 Pazar

Yaz Makyajı Oyunu






Oyun MOUSE ile oynanıyor.Sol üst köşeden herhangi bir kızımızı seçip yaz makyajı ve yaz kıyafetleriyle süslüyoruz.Kızımızın en son halini görmek için sağ üst köşedeki butona tıklıyoruz.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Yaz Makyajı Oyunu



21 Eylül 2012 Cuma

Nişancı Civciv Oyunu






Nişancı civciv artık yumurtasından çıkmak ve hayatı görmek istiyor. Bunu yapabilmesi de üzerine ağır taşların veya tahtaların düşmesi gerekli. Sizin göreviniz ise bu yumurtadan civcivi çıkartmaktır. Karakterin elindeki silahı kullanarak çeşitli nesneleri hareket ettirebilir ve yumurtanın üzerine atabilirsiniz. Oyunda her silah atışınız puanınızdan alacaktır. Bu nedenle dikkatli atışlar yapmanızı öneriyoruz. Oyunda başarısız olursanız ekranın sağ alt köşesinde yer alan Replay butonuna basın. Bu sayede o bölüme tekrar başlamış olacaksınız. Oyuna başlamak için ise yüklenmesini bekledikten sonra Play butonuna basın. Daha sonra bölüm seçerek oyuna direk giriş yapacaksınız. Oyunda karakterin hareket edebilmesi için WASD tuş takımını kullanmalısınız. Elindeki silahı kontrol etmek için ise Mouseyardımı almanız yeterlidir.Eğlencesi bol beceri oyununda hepinize bol şanslar dileriz..





Nişancı Civciv Oyunu



Kim 500 Milyar İster 2 Oyunu






Kim 500 milyar ister bilgi oyunun ikinci verziyonu





Kim 500 Milyar İster 2 Oyunu



19 Eylül 2012 Çarşamba

Güzel Tırnaklar Oyunu






Güzel tırnaklar artık sizin harika ellerinizde. Bakımsız tırnaklar sizin yardımınız ile harika görünecekler. Yapmanız gerekende basit. Nemlendirici sürüp onların bakımlarını yapacak, daha sonra törpü ve oje ile daha güzel bir görünüme sahip olmalarını sağlayacaksınız. Mouse yardımı ile tırnakları güzelleştirebilirken Play Now butonuna basıp oyuna başlayın. İyi eğlenceler dileriz..





Güzel Tırnaklar Oyunu



17 Eylül 2012 Pazartesi

Kunduzları Yakala Oyunu






Kunduzlar lahana tarlamızı işgal ettiler ve ürünlerimizi kemiriyorlar.Açtıkları deliklerden çıkıp lahanalarımızı yiyorlar.Oyunda görevimiz ise deliklerinden çıkan kunduzları mouse yardımı ile sapımızla vurmak.Game.Gen.TR iyi eğlenceler diler.





Kunduzları Yakala Oyunu



14 Eylül 2012 Cuma

Kaçak Kurtar Oyunu






Oyunda amacımız giden gemiye karadan kaçak yolcu sokmak mouse ile kaçak yolculuğu fırlatarak gemiye ulaştırmaya çalışıyoruz. Dikkat edin sizi kimse görmesin.





Kaçak Kurtar Oyunu



Postacı Ahtapot Oyunu






Arkadaşı yengece bir mektup ulaştırması gereken yeşil ahtapotumuzun size ihtiyacı var. Onu en uzağa fırlatarak mektubu en kısa sürede arkadaşına ulaştırması gerekli. Oyun yüklendikten sonra Play ve Start game butonlarına basarak oyuna giriş yapacaksınız. Daha sonra mouse yardımı aarak ahtapotu fırlatabiliyorsunuz. Oyunda hepinize iyi eğlenceler diliyoruz..





Postacı Ahtapot Oyunu



13 Eylül 2012 Perşembe

Köprü Mühendisi Oyunu






Game.Gen.TR de en güzel ve en yeni oyunları yayınlamaya devam ediyor.Köprü Mühendisi oyununda yapmanız gereken oyundaki işçileri köprüden geçerek eşyaşların eve gelmesini sağlamak... Oyunu köprüyü çizmek için sol köşede bulunan üçgen cetvele tıklamak ve mouse yardımı ile çizmek.Herkese iyi eğlenceler..





Köprü Mühendisi Oyunu



12 Eylül 2012 Çarşamba

Kutsal Savaşçılar Oyunu






START yazısına tıklayarak bir adım ilerleyin. Ve oyunda maceraya katılacak olan iki kahramandan birini belirleyip üzerine tıklayın. Oyuncunuzu yön tuşları ile ilerletip, space (boşluk) tuşunu kullanarak kılıç savunması yapacaksınız. Böcekler ve bomba makinaları sizi yok etmek için iş başında olacak. Kolay Gelsin.





Kutsal Savaşçılar Oyunu



10 Eylül 2012 Pazartesi

Aşkı Memnu Dizisi Oyunu






Game.Gen.Tr de en güzel ve en yeni oyunları sizler için yayınlamaya devam ediyoruz.Severek izlediğmiz aşkı memnu dizisinin başrol oyuncularının bulunduğu yapbozu en kısa zamanda tamamlamaya çalışacağız.Herkese iyi eğlenceler.





Aşkı Memnu Dizisi Oyunu



2 Eylül 2012 Pazar

Makyaj Salonu 14 Oyunu






Başla tıkla. Zevkine göre makyajı yapabilirsin.. Begenmezsen sil ile silebilirsin.. Bittiği zaman bitir ile sonlaMakyaj Salonu 14ndırabilirsin...





Makyaj Salonu 14 Oyunu



Son Moda Giysiler Oyunu






Son Moda Giysiler oyunu giydirme oyunudur.Oyuna başlamak için PLAY GAMES yazısına tıklıyoruz.Oyun MOUSE ile oynanıyor.Oyunda birbirinden güzel giysileri sol köşedeki kategorinin yanındaki oktan ilerleyerek seçimlerimizi yapıyoruz.Seçimlerimizi yaptıktan sonra SHOW yazısına tıklıyoruz.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Son Moda Giysiler Oyunu



Kızıl Saclı Kıza Manikür Yap Oyunu






Game.Gen.Tr de En güzel kız oyunlarına devam ediyoruz.İyi eğlenceler





Kızıl Saclı Kıza Manikür Yap Oyunu



1 Eylül 2012 Cumartesi

Otel Kur Oyunu






Otel Kur oyununda kendinize ait harika bir otel yapmaya ve daha sonra onu işletmeye ne dersiniz. Amacınız gelen müşterilerin rahat edebileceği ve görsellik bakımından da güzel olan bir otel inşaa etmek. Bunun içinde yapmanız gereken çok basit. Sadece mouse yardımı ile aşağıda yer alan panellerden otelinizi yapabilirsiniz. Bu paneldeki butonların her biri sizin işinize yarayacak. İlk etapta paranızda kısıtlı olduğundan fazla oda ve resepsiyon kullanmayın. Müşteriler gelip para bıraktıkça bu işlemleri de yapabilirsiniz. Oyunumuz yüklendikten sonra Play butonuna basıp isminizi yazın. Daha sonra oyuna giriş yapmış olursunuz. Hepinize iyi eğlenceler dileriz..





Otel Kur Oyunu



30 Ağustos 2012 Perşembe

Kabile Olimpiyarları Oyunu






Küçük bir kabilede olimpiyatlara katılıyoruz





Kabile Olimpiyarları Oyunu



Dondurma Dükkanı 2 Oyunu






Yaz sıcaklarında en çok tüketilen ve bizlerden tarafından en çok sevilen nedir desek hemen dondurma deriz.Oyunumuzda nefis dondurmaların olduğu büfe işleteceğiz.Müşterilerimizin isteklerini hızlı bir şekilde yerine getireceğiz.Beceri Oyunları sitesi Game.Gen.TR iyi eğlenceler diler.





Dondurma Dükkanı 2 Oyunu